Opleiding volgen bij 4PET?

Dankzij 4PET Opleidingen blijf je doorlopend werken aan vakkennis en persoonlijke ontwikkeling: op ieder niveau en binnen elke functie. Er zijn mogelijkheden om deel te nemen aan trainingen, workshops en opleidingen, waarmee je kunt blijven investeren in jouw loopbaanmogelijkheden.  

Bij 4PET Holding staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom bieden wij opleidingen aan, kun je certificaten behalen en zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende afdelingen. Om duurzaam inzetbaar te blijven, is continue ontwikkeling van kennis & kunde zeer belangrijk. Niet alleen om de kwaliteit en veiligheid van onze diensten te garanderen, maar ook omdat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers met plezier hun werk kunnen doen.

Medewerkers bij 4PET holding zijn allemaal anders maar wel met dezelfde focus. Hard werken en vooral met elkaar werken is de focus die we hebben. Regelmatig stromen medewerkers door naar andere functies binnen de organisatie. Dit maakt dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en nog altijd plezier in hun werk hebben.

Jouw werkdag bij 4PET?

Iedere dag is anders. Soms is het zo enorm druk dat je 12 uur op één dag werkt. De andere dag is het weer rustiger en krijg je te horen dat je eerder naar huis kunt omdat er geen opdrachten meer zijn. Alle collega’s hebben echter wel een ding gemeen: nee zeggen doen we niet en we helpen onze klanten optimaal.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen

Bij 4PET is er veel vrijheid. Bij deze vrijheid komt ook verantwoordelijkheid. Samen met jouw team moet jij er voor zorgen dat alle taken worden verdeeld en de dienst soepel verloopt. Op basis van onderling vertrouwen wordt de mate van vrijheid en verantwoordelijkheid meer en meer.