Technische Dienst

Als Medewerker Technische Dienst bij 4Pet Recycling voer je in een team met 5 collega’s onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan ons machinepark. Tevens werk je projectmatig aan verbetering van ons machinepark. Dit maakt elke werkdag anders en blijf ik met plezier naar mijn werk gaan.

Petter, Medewerker Technische Dienst 4PET Recycling
“4PET bood mij de kans om mezelf te ontwikkelen door het faciliteren van een elektrotechnische opleiding. Inmiddels ben ik medewerker technische dienst en zorg ik er met mijn collega’s voor dat alle procesinstallaties blijven draaien. Op dit moment heb ik het nog steeds uiterst naar mijn zin bij 4PET en ik hoop mij in de toekomst nog verder te kunnen ontwikkelen binnen dit bedrijf.”

Veel doorgroeimogelijkheden

Bij 4PET vinden we het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt. Natuurlijk mag dat in je eigen tempo. Wij begeleiden je en bieden je de mogelijkheid om door te groeien in het tempo dat jij aankunt en aan wilt, op de gebieden die jij interessant vindt. Vind je het leuk om steeds een beetje meer verantwoordelijkheid te krijgen? Of ben jij goed in het aansturen en motiveren van je collega’s? Je leert het grootste gedeelte in de praktijk, gewoon door te doen.