Kwaliteitsmedewerker

Hoe ziet mijn dag eruit? Als kwaliteitsmedewerker voer je kwaliteitstests uit van onze eindproducten. Aan de hand van deze testresultaten wordt ons productieproces bijgestuurd. Je neemt monsters van een gereed product, voert verschillende kwaliteitstests uit en aan de hand daarvan voer je de testresultaten in en signaleer je ‘eventuele’ afwijkingen van het product. Hiermee lever je, zowel direct als indirect een bijdrage aan het continu optimaliseren van onze producten.

Coen, kwaliteitsmedewerker 4PET Recycling
“Sinds ongeveer anderhalf jaar ben ik werkzaam bij 4PET als kwaliteitsmedewerker. Naast het hebben van toffe collega’s is het werk vooral ook leuk en uitdagend. Ook leer ik elke dag weer nieuwe dingen waardoor het voor mij aantrekkelijk blijft. Ik ben leergierig en ambitieus en bij 4PET kun je met die eigenschappen goed terecht.”

Bijna 20 jaar ervaring

Bij het recyclen van PET-kunststof komt veel kijken. 4PET Recycling is sinds 2008 onderdeel van onze holding, waarvan het eerste bedrijf al sinds 1998 PET-grondstoffen inkoopt. We beschikken daardoor over een schat aan kennis en ervaring die mede het succes van onze organisatie heeft bepaald.