Word jij onze nieuwe collega?

Onze werknemers zijn doorzetters, nemen verantwoordelijkheid en dragen bij aan de ontwikkeling van het bedrijf. We klagen niet maar zoeken naar oplossingen voor dagelijkse uitdagingen. 4PET Groep biedt stabiliteit, een goed salaris, voldoende vakantiedagen, goede overwerktoeslagen, een collectief pensioen en uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Technische Dienst

"4PET bood mij de kans om mezelf te ontwikkelen door het faciliteren van een elektrotechnische opleiding. Inmiddels ben ik medewerker technische dienst en zorg ik er met mijn collega’s voor dat alle procesinstallaties blijven draaien. Op dit moment heb ik het nog steeds uiterst naar mijn zin bij 4PET en ik hoop mij in de toekomst nog verder te kunnen ontwikkelen binnen dit bedrijf."

Werken als Technische Dienst?

Kwaliteitsmedewerker

"Sinds ongeveer anderhalf jaar ben ik werkzaam bij 4PET als kwaliteitsmedewerker. Naast het hebben van toffe collega’s is het werk vooral ook leuk en uitdagend. Ook leer ik elke dag weer nieuwe dingen waardoor het voor mij aantrekkelijk blijft. Ik ben leergierig en ambitieus en bij 4PET kun je met die eigenschappen goed terecht."

Werken als Kwaliteitsmedewerker?

Assistent Teamleider

"De sfeer op de werkvloer is goed, maar je moet wel tegen een lolletje kunnen. We zijn erg collegiaal naar elkaar en we helpen elkaar als het nodig is. Wat het werken bij Snelcore voor mij leuk maakt, is dat je vrijheid hebt. De ene dag ben je drukker met grondstoffen bijvullen en de volgende dag ben je drukker met machines bijstellen."

Werken als Assistent Teamleider?

Vrachtwagenchauffeur

"Ik ben vrachtwagenchauffeur bij 4PET. Ik vind het leuk om het transport te verzorgen tussen de eigen bedrijven, maar ook om naar de klant toe te gaan. Het is mooi om met eigen ogen te zien dat een afval product verandert in een bruikbaar product."

Werken als Vrachtwagenchauffeur?

Productie Assistent

Het werk bij 4PET is afwisselend. Ik sta zelf al vanaf 2003 bij de invoerafdeling. Dat bevalt me prima. Het werk lijkt redelijk eenvoudig, maar er komt veel bij kijken. De kwaliteit van wat je invoert is heel belangrijk en daarvoor heb je materiaalkennis nodig. Het duurt minstens een half jaar voordat je het onder de knie hebt. Het is belangrijk dat we ons werk met aandacht uitvoeren. Als je namelijk een fout maakt dan heeft de hele productie daar last van.

Werken als Productie Assistent?

Logistiek Medewerker

‘Als logistiek medewerker bij Drupet houd ik mij in dagdienst bezig met het laden en lossen van vrachtwagens. Drupet is een leuk bedrijf om voor te werken. Dit komt door de manier van leidinggeven, maar ook zorgen mijn collega’s ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik kan met zekerheid zeggen dat Drupet een prima werkgever is!"

Werken als Logistiek Medewerker?

Extruder Operator

‘Werken bij 4PET is leuk omdat je niets kunt voorspellen. Elke dag is een nieuwe uitdaging. We zijn onlangs naar Duiven verhuisd met het hele bedrijf en daar komen natuurlijk opstartproblemen bij kijken. Alle elementen van de bestaande fabriek moeten weer allemaal op elkaar worden afgestemd en dat is behoorlijk uitdagend. Samenwerken met collega’s is hierbij heel belangrijk. Op dit moment werk ik in een gezellige club met mensen."

Werken als Extruder Operator?