Operator opleiding

4PET Recycling is volop in ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met ons mee ontwikkelen. Daarom hebben we een ruim opleidingsbudget tot onze beschikking.

Starten zonder basisopleiding

Het productieproces is uniek in Nederland, bij geen enkel ander bedrijf staan dezelfde productielijnen. Een nieuwe operator zal daarom altijd één of zelfs meerdere jaren nodig hebben om het volledige proces onder controle te krijgen. Een basisopleiding helpt om dit leerproces te versnellen. Heb je die opleiding (bijvoorbeeld procesoperator A) nog niet? Dan is dit geen probleem! Je kunt dan starten in een functie waar geen basisopleiding voor is vereist en via ons de Operator opleiding volgen.

Jij investeert in jezelf en wij investeren in jou

Gedurende de opleiding blijf je doorwerken in je eigen rooster. In je vrije tijd maak je praktijkopdrachten en volg je lessen. Dat is de investering die jij in jezelf doet. De opleiding wordt door 4PET Recycling betaald, dat is de investering van 4PET Recycling in jou. We streven naar een win-win situatie waarin jouw ontwikkeling goed is voor het bedrijf, maar ook voor je eigen cv.