Contactgegevens
Industrieweg 10-E
6651 KR Druten

Sneltray B.V. is een producent van verschillende soorten trays uit gerecyclede plastics (PET). Er werken in totaal ongeveer 8 mensen in zowel dag- als ploegendienst.

Bij Sneltray maken we plastic plantentrays van 100% gerecycled folie. Plantentrays zijn de draagbakjes waar je jouw planten en bloemen in koopt. Het zijn dus de plantentrays die je ziet staan in de supermarkt en plantenwinkels. Het 100% gerecyclede folie komt uit een fabriek van 4PET Groep, waar wij ook onderdeel van zijn. Onze plantentrays worden verspreid over heel Nederland én een deel van Duitsland.

Onze fabriek bestaat sinds 2007 en is opgericht omdat een andere fabriek van 4PET Groep te snel groeide. Ons thermovorm-machinepark ligt in Huissen, niet ver van de fabriek die het gerecyclede folie maakt. In 2013 kregen we een nieuwe thermovorm-lijn, waardoor wij in grotere volumes kunnen leveren. Hierdoor kunnen wij voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten, ook in het hoogseizoen!

Klein maar fijn

Sneltray is een kleine fabriek waar niet veel mensen werken. Hierdoor ken je iedereen en dat is heel gezellig! Bij Sneltray kan iedereen het goed met elkaar vinden en er is altijd ruimte voor een praatje. Samen met je collega’s maak jij het gezellig en samen zorgen jullie ervoor dat het werk af komt. Daarnaast ben je ook nog goed bezig voor het milieu, want bij Sneltray werk je met 100% gerecycled materiaal.