Contactgegevens
Roelofshoeveweg 43
6921 RH Duiven

4PET RECYCLING BV, gesitueerd in Duiven, is een toonaangevende PET-Recycling organisatie met een capaciteit van meer dan 30.000 ton per jaar ( ca 750 miljoen flesjes ). Extrusie capaciteit 15.000 ton per jaar.

Het verkoopprogramma van 4PET bevat zowel rPET flakes als rPET granulaten.

Voor beide kwaliteiten is de helderheid en zuiverheid extreem belangrijk, zo kunnen we namelijk het hoogste veiligheidsniveau voor de eindgebruiker blijven garanderen. 4PET heeft daarom een uitgebreid kwaliteitscontrolesysteem geimplementeerd dat voldoet aan strikte richtlijnen en procedures. Ons recycling proces voldoet aan de eisen voor contact met voedingsmiddelen. COREPET® voldoet aan alle Europese richtlijnen.

4Pet Recycling B.V. is een producent van rPET Flakes (maalgoed) en rPET granulaat. Deze producten dienen hoofdzakelijk als grondstof voor onze zusterondernemingen. De capaciteit bedraagt meer als 25.000 ton per jaar. Er werken in totaal bijna 50 mensen in zowel dag- als volcontinudienst.

4Pet Recycling B.V. is sinds 2008 onderdeel van de 4Pet Holding. Deze holding bestaat in totaal uit 150 medewerkers en beheerst met haar bedrijven het gehele verwerkingsproces van afval tot een grote variatie van eindproducten. Er wordt tussen zustermaatschappijen dan ook nauw samengewerkt.Werken bij 4PET Recycling